19. 8. 2011.

Niko me ne iskorišćava, pa ni Bane - VESTI online, 19.08.2011.

Za razliku od većine pevača koji se žale na krizu, nedostatak posla i novca, Katarina Živković (22) kaže da u njenoj karijeri, kao i u privatnom životu - cvetaju ruže. U sezoni estradnih žalopojki o finansijskim i ljubavnim problemima, atraktivna pevačica peva drugu pesmu, posebno posle odmora u Budvi gde je uživala sa dečkom Branislavom Jankovićem.

- Nikada se nisam žalila, niti sam pričala o negativnim i ružnim stvarima. Prosto, nemam razloga. Nemam milione, avione, kamione, a i šta će mi? Svakog vikenda radim, dovoljno zarađujem da sebi mogu da obezbedim pristojan život. Imam dovoljno posla, novca, vremena za ljubav i šta će mi više... Nikada nisam letela, uvek sam bila optimista koji čvrsto stoji na zemlji. Zato mi je svaki dan divan - kaže Katarina.


Kako vas je Bane slušao na moru?
- Odlično, kao i svuda. Prošla je faza prepucavanja i nadmudrivanja, dobro smo se upoznali, zajedno uživamo, divno nam je i nema tu više šta da se kaže. Glupo mi je da pričam o tome koliko nam je lepo i da kao papagaj ponavljam isto. Sada smo u mirnoj i stanbilnoj fazi bez dramatičnih momenata, zato je bolje da ćutim da nešto ne ureknem. Što bi rekao Čola: "Ništa ja tu ne bih dir'o!"

Priča se da vas Bane iskorišćava, da se grebe o vašu popularnost i džep, da plaćate njegove račune?
- Baš me briga šta se priča! Postala sam imuna na sve negativne komentare. Ne pada mi na pamet da se trujem takvim stvarima, valjda ja nabolje znam šta je istina, a šta ne. Sebi nikada nisam dala za pravo da se mešam u tuđe živote, niti da pričam o drugima, pa ne dozvoljavam ni da se svako meša u moj život. Uostalom, nisam ni ja devojka od juče. Nikada nikome nisam dozvoljavala da me iskorišćava, kao što ni ja nikada nikoga nisam iskorišćavala. Da sam ikome dopustila da se grebe o mene, niti bih išta imala, niti bih stigla ovde gde jesam. Osim toga, ljubav nije međusobno iskorišćavane.

Pogađaju li vas priče o prostituciji u koju su, navodno, uključene i mnoge pevačice? 
- Tužno je što je na neke pevačice zalepljena etiketa na kojoj piše "prostitutka". Takve pevačice ne poznajem. Nisam u tom košu i zato sebi ne mogu da dajem za pravo da to komentarišem. Samo znam da nikada sebi ne bih dozvolila da me iko izdržava, niti bih ikada bila sa nekim zbog novca. Estrada jeste korpa puna voćki među kojima se nađe i poneka trula. Ali, to nema ama baš nikakve veze sa mnom. 

Loša glumica
- Oduvek su me fascinirale serije, posebno španske. Nije bilo zdravo koliko sam ih gledala, buljila sam u televizor po 10 sati dnevno! Kad bih shvatila da nisam stigla ni da se čujem sa drugaricama, a kamoli da se vidim sa njima ili uradim nešto drugo, pošizela bih. Dešavalo se da zbog serija po celi dan ne vidim sunce. Maštala sam, videla sebe kao glavnu glumicu, doteranu, skockanu, prelepu... Jedva sam se toga oslobodila. Shvatila sam i da sam loša glumaca i da nema teorije da ikada napravim glumačku karijeru - iskrena je Katarina.

Izvor: VESTI online

3 коментара:

  1. Duso draga od pojave na farmi sam opcinjena tobom
    i Banetom.Toliko pozitivne energije skoro nisam dozivela kao od Vas dvoje,mada imam previse godina
    zbog Vas sam savladala i rad na kompjuteru da boh pratila sve sta se desava oko Vas.Moja deca kazu da nisam normalna,i da to ne lici na mene.A sad ako moze jedan komentar,ili preporuka.Kaca duso dobro razmisli o pesmi tipa SA da tvoj glas dodje do punog izrazaja.Mislim da nebi pogresila.Srecno!

    ОдговориИзбриши
  2. KACA POKLON ZA TEBE: TEBI

    KAZES DA SI SRECAN
    DA SE SVIDJAM TEBI
    DA KAD SE LJUBIMO
    POLJUBCI SU VRELI

    KAZES DA SI SRECAN
    DA ZIVIS ZBOG MENE
    ZBOG LJUBAVI NASE
    PROMENICES VREME

    HOCU TEBE SRECNA
    DA TE LJUBIM SNENA
    NEKO PROSLO VREME
    JE NASA USPOMENA

    KAZES DA SI SRECAN
    NEK SE SVET MENJA
    HOCES MENE SRECNU
    NECES SAZALJENJA

    ОдговориИзбриши
  3. KACA: PESMA ZA TEBE

    VOLIM TE

    JA TE VOLIM BANE
    TO TI MORAM RECI
    TVOJE OCI RUKE LAKE
    JA SANJAM NOCI SVAKE

    VOLIM TE VOLIM I CEKAM
    KAD CES MENI DOCI
    VOLIM TE KAD MI PRICAS MAZIS
    SVAKOG DANA SVAKE NOCI

    VOLIM TE KAD SAM TUZNA
    I KAD PORED MENE NISI
    VOLIM TE KAD SUNCE GRANE
    I KAD RUJNA ZORA SVANE

    JA TE VOLIM BANE
    TOME NISAM KRIVA
    VOLECU TE CITAV ZIVOT
    BAS ZA INAT NJIMA

    ОдговориИзбриши