19.08.2011.

Niko me ne iskorišćava, pa ni Bane - VESTI online, 19.08.2011.

Za razliku od većine pevača koji se žale na krizu, nedostatak posla i novca, Katarina Živković (22) kaže da u njenoj karijeri, kao i u privatnom životu - cvetaju ruže. U sezoni estradnih žalopojki o finansijskim i ljubavnim problemima, atraktivna pevačica peva drugu pesmu, posebno posle odmora u Budvi gde je uživala sa dečkom Branislavom Jankovićem.

- Nikada se nisam žalila, niti sam pričala o negativnim i ružnim stvarima. Prosto, nemam razloga. Nemam milione, avione, kamione, a i šta će mi? Svakog vikenda radim, dovoljno zarađujem da sebi mogu da obezbedim pristojan život. Imam dovoljno posla, novca, vremena za ljubav i šta će mi više... Nikada nisam letela, uvek sam bila optimista koji čvrsto stoji na zemlji. Zato mi je svaki dan divan - kaže Katarina.


Kako vas je Bane slušao na moru?
- Odlično, kao i svuda. Prošla je faza prepucavanja i nadmudrivanja, dobro smo se upoznali, zajedno uživamo, divno nam je i nema tu više šta da se kaže. Glupo mi je da pričam o tome koliko nam je lepo i da kao papagaj ponavljam isto. Sada smo u mirnoj i stanbilnoj fazi bez dramatičnih momenata, zato je bolje da ćutim da nešto ne ureknem. Što bi rekao Čola: "Ništa ja tu ne bih dir'o!"

Priča se da vas Bane iskorišćava, da se grebe o vašu popularnost i džep, da plaćate njegove račune?
- Baš me briga šta se priča! Postala sam imuna na sve negativne komentare. Ne pada mi na pamet da se trujem takvim stvarima, valjda ja nabolje znam šta je istina, a šta ne. Sebi nikada nisam dala za pravo da se mešam u tuđe živote, niti da pričam o drugima, pa ne dozvoljavam ni da se svako meša u moj život. Uostalom, nisam ni ja devojka od juče. Nikada nikome nisam dozvoljavala da me iskorišćava, kao što ni ja nikada nikoga nisam iskorišćavala. Da sam ikome dopustila da se grebe o mene, niti bih išta imala, niti bih stigla ovde gde jesam. Osim toga, ljubav nije međusobno iskorišćavane.

Pogađaju li vas priče o prostituciji u koju su, navodno, uključene i mnoge pevačice? 
- Tužno je što je na neke pevačice zalepljena etiketa na kojoj piše "prostitutka". Takve pevačice ne poznajem. Nisam u tom košu i zato sebi ne mogu da dajem za pravo da to komentarišem. Samo znam da nikada sebi ne bih dozvolila da me iko izdržava, niti bih ikada bila sa nekim zbog novca. Estrada jeste korpa puna voćki među kojima se nađe i poneka trula. Ali, to nema ama baš nikakve veze sa mnom. 

Loša glumica
- Oduvek su me fascinirale serije, posebno španske. Nije bilo zdravo koliko sam ih gledala, buljila sam u televizor po 10 sati dnevno! Kad bih shvatila da nisam stigla ni da se čujem sa drugaricama, a kamoli da se vidim sa njima ili uradim nešto drugo, pošizela bih. Dešavalo se da zbog serija po celi dan ne vidim sunce. Maštala sam, videla sebe kao glavnu glumicu, doteranu, skockanu, prelepu... Jedva sam se toga oslobodila. Shvatila sam i da sam loša glumaca i da nema teorije da ikada napravim glumačku karijeru - iskrena je Katarina.

Izvor: VESTI online

3 коментара:

 1. Duso draga od pojave na farmi sam opcinjena tobom
  i Banetom.Toliko pozitivne energije skoro nisam dozivela kao od Vas dvoje,mada imam previse godina
  zbog Vas sam savladala i rad na kompjuteru da boh pratila sve sta se desava oko Vas.Moja deca kazu da nisam normalna,i da to ne lici na mene.A sad ako moze jedan komentar,ili preporuka.Kaca duso dobro razmisli o pesmi tipa SA da tvoj glas dodje do punog izrazaja.Mislim da nebi pogresila.Srecno!

  ОдговориИзбриши
 2. KACA POKLON ZA TEBE: TEBI

  KAZES DA SI SRECAN
  DA SE SVIDJAM TEBI
  DA KAD SE LJUBIMO
  POLJUBCI SU VRELI

  KAZES DA SI SRECAN
  DA ZIVIS ZBOG MENE
  ZBOG LJUBAVI NASE
  PROMENICES VREME

  HOCU TEBE SRECNA
  DA TE LJUBIM SNENA
  NEKO PROSLO VREME
  JE NASA USPOMENA

  KAZES DA SI SRECAN
  NEK SE SVET MENJA
  HOCES MENE SRECNU
  NECES SAZALJENJA

  ОдговориИзбриши
 3. KACA: PESMA ZA TEBE

  VOLIM TE

  JA TE VOLIM BANE
  TO TI MORAM RECI
  TVOJE OCI RUKE LAKE
  JA SANJAM NOCI SVAKE

  VOLIM TE VOLIM I CEKAM
  KAD CES MENI DOCI
  VOLIM TE KAD MI PRICAS MAZIS
  SVAKOG DANA SVAKE NOCI

  VOLIM TE KAD SAM TUZNA
  I KAD PORED MENE NISI
  VOLIM TE KAD SUNCE GRANE
  I KAD RUJNA ZORA SVANE

  JA TE VOLIM BANE
  TOME NISAM KRIVA
  VOLECU TE CITAV ZIVOT
  BAS ZA INAT NJIMA

  ОдговориИзбриши