21. 8. 2011.

PRVO ZAJEDNIČKO LETOVANJE - GRAND revija, 19.8.2011.


Katarina Živković i Branislav Janković odmarali su na Kanarskim ostrvima,gde su snimili spot i proslavili njen rođendan

Pevačica i pobednica poslednje sezone rijaliti šou-programa "Farma" Katarina Živković nedavno je sa svojim dečkom,manekenom Branislavom Jankovićem provela deset nezaboravnih dana na najvećem kanarskom ostrvu Tenerifama.Par se opredelio za ovu destinaciju po preporuci prijatelja koji žive tamo.
- Tenerife su više bili moja želja nego Banetova,a otišli smo na preporuku prijatelja.Preko Interneta smo se informisali o hotelima.Tamo imamo dosta prijatelja i poznanika,tako da nam nije bilo dosadno,imali smo društvo - počinje Katarina.

Pevačici je ovo bio prvi odmor nakon "Farme" i prvo zajedničko letovanje sa Banetom koje,prema njenim rečima,nije promenilo ništa u njihovoj vezi.
- Ovaj odmor nije doneo ništa novo u našoj vezi,ona je bila stabilna i pre putovanja.Dobro se znamo,znam sa kim sam otišla na letovanje i sa tim istim čovekom sam se i vratila kući.I pre Tenerifa kod nas je sve to bilo kako treba,na mestu.Utisci koje nosimo odatle su pozitivni,jedino što se ja uopšte nisam odmorila!Već razmišljam da odem još nekuda,ali teško ću to izvesti zbog velikog broja već zakazanih gostovanja.
Vulkansko ostrvo fasciniralo je Katarinu,koja je rešila da tamo snimi spot za pesmu "Ljubav". -Snimali smo na plaži Red Rock,a pesma je poklon od Baneta.Želela sam da celu tu priču zaokružim spotom u kome će i Bane biti.I moram priznati da se dobro snašao,a i ekipa je bila profesionalna - objašnjava Katarina i dodaje
- Snimanje je trajalo ceo dan,bilo je pomalo i naporno,na ovoj plaži su jaki vetrovi i visoki talasi.Ceo dan smo bili na suncu,ali zbog vetra nismo osetili da gorimo,pa smo uveče svi bili crveni!
A dok su Katarina i Bane snimali romantični spot,ekipa jednog od najuspešnijih filmskih ostvarenja u Srbiji "Montevideo,bog te video",završavala je snimanje nastavka filma.Tako je ljubavni par imao priliku da upozna našu filmsku legendu Dragana Nikolića.
- U vreme kad smo mi bili na Tenerifama,tamo je bila i cela ekipa "Montevidea",a najveća čast mi je bila da upoznam Dragana Nikolića.Zahvaljujući zajedničkim prijateljima,došlo je do tog poznanstva.Kada sam prišla Draganu Nikoliću i predstavila mu se,on je rekao da zna ko sam i da me je gledao dok sam bila na "Farmi".Tog momenta mogla sam da poletim od sreće - priseća se pobednica "Farme".
Pre Tenerifa posetili su Barselonu,a nakon snimanja spota proslavili su i Kaćin rođendan.
- Tamo smo stigli tačno na moj rođendan.Dok smo se raspakovali,ostalo je samo toliko vremena da odemo na večeru.Tako smo moj rođendan proslavili romantično.Lepo nam je bilo,nismo lumpovali i to mi se dopalo - sumira utiske pevačica

Autor teksta: Sandra Marković

6 коментара:

  1. Srecnooooooooo ,bravo Adminke ........super ste

    ОдговориИзбриши
  2. LJBAV U INAT NEK ZIVI.LJUBIM VAS SSSS <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши
  3. Divan tekst, prelepe fotografije, jedva cekam spot!!!

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala Katarina na pozdravima. I jesmo najbolji fanovi. Dokazali smo da postojimo i pored toga sto neki nisu verovali da imas fanove a to su tvoje "kolege" sa Farme. Verujem u tebe i podrzavam te. Jako mi je zao sto ima, da ne kazem ruznu rec a i ova je ruzna "opakih ljudi" koji ne cene i ne vole sebe pa onda i druge.
    Od pocetka Farme bila sam uz tebe (uz Baneta manje iz poznatih razloga), glasala za tebe i do danasnjeg dana nisam promenila misljenje o tebi, jer ni jednog trenutka nisi me razocarala.
    Tvoj vrtoglavi uspeh uz tvoje kvalitete i talenat koje posedujes kao covek, doveli su te do samog vrha. A sada je na tebi i na nama kao tvojim fanovima da ti nesebicno pruzimo podrsku i zastitimo od svih onih koji se u ovom vrtlogu bore za opstanak i u tim htenjima gaze po drugima.
    Tvoja iskrenost, hitovi na kojima mnoge zvezde mogu da ti zavide, govore da si ti VELIKA ZVEZDA KOJA JE ZASIJALA I KOJA CE OPSTATI.
    Budi takva kakva jesi i nista ne menjaj.
    Voli kao sto si voljena.
    Zelim ti svu srecu i uspeha na estradnom nebu.
    Jedva cekam tvoj prvi spot.
    Srecno, VELIKA KATARINO.

    ОдговориИзбриши
  5. Sve pohvale adminima i Kaci

    ОдговориИзбриши