04.08.2011.

INTERVJU ZA VESTI online - FEBRUAR 2011.


Iako se šuška da Katarina Živković, pobednica treće "Farme" i maneken Baranislav Janković svaki čas raskidaju svoju vezu započetu na Farmi, njih dvoje tvrde da nije tako. Raskidaju, kako kažu, samo u šali. Slatko se smeju svim tračevima koji ih prate i ne pada im na pamet da snime duet, kako se pričalo. Iako su se na seoskom imanju venčali, još ne planiraju da žive kao bračni par.
- Živim sa cimerom i cimerkom i super mi je tako. Cimer je moj najbolji drug. Nas dvoje smo živeli zajedno u Rakovici kada sam došla u Beograd. Posle sam stan delila sa Milicom Todorović, a sada sam ponovo sa njim i drugaricom. Njih dvoje mi mnogo znače. Ja jednostavno ne umem da funkcionišem sama. Oni su tu da me razumeju, podrže, da mi dodaju čašu vode. Odlično se slažemo, delimo kućne poslove i stan nam je uvek u fulu.

Zar Bane nije ljubomoran na vašeg cimera?
- Nema razloga da bude ljubomoran. Mislim, ljubomoran je on ovako, malčice, ali na druge, a ne na mog cimera. Ništa preterano, tek toliko da znam da mu je stalo do mene.
Saleću li vas udvarači više ili manje nego nekada?
-Hvala Bogu da ih ima. Ima ih isto kao nekada. Možda malo zaziru od Baneta, inače bi ih bilo više. Znate šta, moj stav je da nisi oduzet ako si zauzet! Što više udvarača, to bolje! Priznajem, ja ne prestajem da koketiram. Ni sa kim posebno, već sa masom koja je oko mene, ali koketiranje je koketiranje!
Priča se da se vas dvoje mnogo svađate.
- Svađamo se, ali ne onako kako piše u novinama. Recimo, pozove me mama, počnem da pričam sa njom, a onda mi Bane otme slušalicu. Zatim se njih dvoje udruže, počnu da pričaju o meni, pa ja poludim. Nastane cirkus, ali to su naše slatke, male čarke. Nas dvoje smo kao pas i mačka. Oboje smo temperamentni i svaki čas sevaju varnice. Da nije tako bilo bi nam dosadno. Inače, moji su ga baš zgotivili, kao što su i njegovi zgotivili mene.
Koliko svađe ugrožavaju vašu vezu?
 Uopšte je ne ugrožavaju! Mnogo je zdravije i prirodnije da se svađamo, nego da se samo smeškamo, a da iza leđa jedno drugom zabijamo noževe u leđa. Uvek smo iskreni, ne umemo da se foliramo i bilo bi smešno da kažem da se ne svađamo. Da me pitate oko čega, ne znam ni sama. Važno je da ne utonemo u monotoniju. Nikakve planove ne pravimo i uživaćemo zajedno dok nam je lepo.
Često zajedno zapevate. Zašto nećete da snimite duet?
- Zato što sam ja realna osoba. Bane je prijatan za oči, ali je za uši katastrofa! Snimiću duet sa njim samo ako budem htela da upropastim karijeru. Bolje neka se on drži onoga što zna. Iako sam svesna da je užasan pevač, neki đavo mi ne da mira pa umem često da zapevam sa njim. Eto, sinoć smo se ludo proveli u jednoj kafani, pa smo zajedno spontano zapevali. Stalno se zaričem da nikad više neću pevati sa njim, ali džaba.

Нема коментара:

Постави коментар