4. 8. 2011.

INTERVJU ZA BLIC - 18.1.2011.


 Poslednju „Farmu” obeležila je jedna ljubav, i to između Katarine Živković i Baneta Jankovića, koji su, dvadesetak dana po završetku rialitija, priznali da su srećni u vezi. Oboje su u početku govorili kako im je potreban probni period da shvate kakve emocije gaje, a sada za „Blic” priznaju da su zajedno. Jedno drugo prate na poslovna putovanja, pa su tako nedavno Srpsku novu godinu proveli u Požarevcu gde je Katarina nastupala.
U ponoć smo jedno drugom poželeli, pre svega, zdravlje, a onda i sve ono što se jednoj voljenoj osobi može poželeti - otkriva pobednica „Farme“, koja s izabranikom svoga srca uskoro planira i sedmodnevni odmor. Destinaciju kriju od očiju javnosti, a voleli bi da ti dani budu samo njihovi. A takvih trenutaka je sve više, s obzirom na to da se ne razdvajaju!
Po izlasku sve svoje slobodno vreme provodimo zajedno, tako da smo se još bolje upoznali – kaže Bane, potvrđujući da emocije koje su bukvalno gorele na farmi nisu mogle da se ugase, već su se još više rasplamsale.
Nije tu bilo posebnog trenutka za odluku, naša veza je isključivo vođena emocijama. Osećanja su jedino što je presudno u našem odnosu. Obostrane emocije su nas privukle jedno drugom – slažu se oboje.
Njihov odnos u „Farmi“ je bio prilično buran, a Bane ističe da je bilo neminovno da im sada, kada su izašli, bude mnogo lepše.
Specificne okolnosti na „Farmi’’ dovele su do našeg burnog odnosa. Po izlasku iz izolacije naš odnos je skladan. Sve zamerke su nestale posle „Farme“- iskren je maneken.
O ljubavi Baneta i Kaće uvek je bilo oprečnih mišljenja. Možda malo više onih koji su tvrdili da nisu jedno za drugo, da se međusobno iskorišćavaju, da se foliraju…
Takvi komentari, iskreno, umeju da nas iznerviraju, ali se trudimo da im ne pridajemo veliki značaj. I da napomenem: u našoj ljubavi nema nikakvog koristoljublja!!! – kaže Kaća i dodaje da u njihovom odnosu više nema ljubomore…
Po završetku „Farme“ isteklo je vreme za ljubomoru - priča Kaća.
Iako je Bane, kada je izašao, rekao da nije siguran da li je zaljubljen u Kaću i da se teško zaljubljuje, zgodna Leskovčanka je zarobila njegovo srce. Oni su, jednom rečju, srećni!
Odavno smo zaljubljeni! Verujemo u našu ljubav! Planovi su trenutno usmereni ka poslu, a ostalo ćemo prepustiti vremenu – kažu kroz sladak osmeh oboje.
Po završetku „Farme“ njih dvoje imaju brojne obaveze, a obećali su da neće dozvoliti da im poslovi remete ljubavni odnos. Kaća će se posvetiti pevačkoj karijeri.
U planu mi je novi CD, a ostale ću ponude, kojima me sada zasipaju, razmotriti. Od nagrade, osim što ću deo novca uložiti u album, verovatno ću kupiti stan, a za ostatak ću već smisliti nešto – kaže Kaća

Нема коментара:

Постави коментар