13. 2. 2012.

Od veridbe nas deli samo idealan trenutak - Svet,13.02.2012.


Katarina Živković i Branislav Janković više od godinu dana istim intenzitetom intrigiraju javnost.Uprkos činjenici da su im mnogi predvidjali krah veze već tokom prvih meseci zabavljanja,popularni par počeo je zajednički život,ističući da je njihova ljubav jača nego ikada.U susret Danu zaljubljenih Kaca i Bane govore za Svet o svojoj ljubavi,spekulacijama vezanim za veridbu i otkrivaju koliko jedno drugom znače i koliko se medjusobno podržavaju kada su posao i karijera onog drugog u pitanju.

Na koji ćete način obeležiti dan zaljubljenih?
Bane: Imao sam ideju da negde otputujemo,ali kako Kaća 14.februara ima nastup to će morati da pričeka.
Kaća: Uz rizik da budem pomalo dosadan sagovornik na ovu temu,moram priznati da taj praznik ne smatram dovoljno relevantnim,iz prostog razloga što želim da mi svaki dan bude Dan zaljubljenih.Na svu srecu,Banetova i moja veza upravo je takva.Kad god smo u prilici otputujemo negde i uživamo u našoj ljubavi.Srećna sam što sam našla muškarca koji je veoma pažljiv,nežan i pun razumevanja i sa kojim je svaki dan uživanje.

Pre nepunih mesec dana spekulisalo se da ste se verili....
Kaca: Ne,do toga još uvek nije došlo.Takodje,stava sam da papir ili prsten ne mogu poboljšati odnos dvoje ljudi,niti ih učiniti srećnijim.Kakvu garanciju za sreću dobijam ukoliko se potpišem u opštini ili ako uzmem Banetovo prezime.Nikakvu.Mnogo je važnije ostvariti uspešan zajednički život i shvatite da možete da delite isti prostor bez sukoba i svadja.
Bane: Imam dvadeset i osam godina i sve češće razmišljam o osnivanju porodice.Kako je Katarina trenutno jedina osoba koju vidim pored sebe ispred oltara,naravno da mi je i veridba padala na pamet.Ipak,smatram da za to moraju da se stvore posebni uslovi i da se sačeka idealan trenutak.U svakom slučaju obavestićemo vas na vreme jer je to lepa stvar koju nećemo kriti.



Vidite li u bliskoj budućnosti sebe kao roditelje?
Kaća:Naravno da bih želela sa se ostvarim kao majka i sigurna sam da svaka normalna žena sanja o tome.Ipak,ne znam kada će se to desiti.Najbolje je pustiti da stvari idu svojim tokom.Jedno je sigurno-Baneta vidim kao oca svog deteta!

Nakon više od godinu dana veze,mislite li da ste u potpunosti upoznali jedno drugo?Bane: Mnogo toga smo prošli zajedno i tek nakon što smo izašli iz rijalitija u kom smo se sreli počeli smo zaista da se upoznajemo.Ne mogu da kažem da nije bilo trzavica i kriznih trenutaka,što zbog velikog pritiska medija pod kojima smo bili prošle godine,što zbog nas samih,ali kroz sve smo prošli više nego uspešno.


Postoje li neke osobine koje ne volite kod onog drugog?
 Kaća:Banetove mane su minorne u odnosu na vrline koje poseduje.Kada sa nekom provodite gotovo ceo dan i kada ga toliko dobro upoznate da unapred možete da predvidite njegovu reakciju ili rečenicu koju će izgovoriti,onda naučite i da živite da njegovim manama,pa čak i da ih zavolite.Savršen muškarac ne postoji a ja sam zadovoljna sto sam našla jednog koji je na korak od toga.

Kako ste se odlučili da započnete zajednički život?
Kaća: Shvatili smo da je tako mnogo lakše i jednostavnije.Pre nekih šest ili sedam meseci preselila sam se kod Baneta i zasad odlično funkcionišemo.

Imate li problema oko podele kućnih poslova?
Bane:Ne,naravno o svim obavezama brinemo kao odrasli ljudi
Kaća:Moram priznati da ne volim kućne poslove,ali kompromis je veoma bitna stvar u svakom odnosu,kako u prijateljstvima tako i u ljubavnoj vezi.U svakom slučaju,ne mogu da kažem da imam bilo koje loše iskustvo kada je život s Branislavom u pitanju.Prija nam što delimo isti prostor i nadam se da će tako ostati i u budućnosti.

Koliku medjusobnu podrsku imate kada su vaši poslovi u pitanju?
Kaća:Presrćna sam što Bane nije jedan od onih ljubomornih momaka koji ne mogu da podnesu činjenicu da im devojka bude lepa i atraktivna na sceni.Ponekad ide sa mnom na nastupe,ali ni za tim nema potrebe,jer zaista nikada nije napravio neku ljubomornu scenu.Naprotiv,on je taj koji mi daje savete i o izgledu i o izboru pesama.Zaslužan je i za to što sam snimila po mnogima najlepšu pesmu prošle godine,baladu Ljubav.
Bane: Nedavno sam postao voditelj jutarnjeg programa na jednoj televiziji,ali kako ustajem veoma rano,Kaća me retko kad gleda pošto je poznato da voli malo duže da spava.(smeh).Ipak uvek me pita da li je sve bilo u redu i uglavnom je zadovoljna mojim voditeljskim umećem.

Baneta su neretko pratile priče o neverstvu.Kako ste sa takvim stvarima izlazili na kraj?
Kaća:Ne mogu da kažem da mi je bilo svejedno.Niko ne može da ostane ravnodušan na laž o sebi,makar ona bila i beznačajna.Ipak,vremenom sam naučila da se izborim s tim.Ponosna sam na to što sam napokon shvatila da je svakog čuda za tri dana dosta i da poverenje koje imam u Branislava ne može ništa da naruši.
Bane:Pošto sam prilično neiskusan ušao u celu ovu priču i postao javna ličnost,nisam znao da svaki moj gest ili postupak mogu da se protumače pogresno.Pre učešća u rijalitiju za mene je bilo normalno da izadjem u grad sa nekoliko drugova i da u našem društvu budu tri,četiri devojke.Medjutim,sada vodim računa o tome sa kim ću se pojaviti u noćnom klubu jer sam shvatio da me mediji mogu povezati sa bilo kojom ženskom osobom sa kojom porazgovaram nekoliko minuta.Ne radim to zbog novinara,već isključivo zbog Kaće,kako se nebi bespotrebno nervirala.

Tekst:Dragan D.Kecman
Foto:Andreja Damnjanović

10 коментара:

  1. Fenomenalne fotografije,fenomenalan intervju..sve pohvale Kaci i Banetu..i hvala divnim adminkama na trudu!

    ОдговориИзбриши
  2. Sve sto cu reci je KACA I BANE ,prelepi ste,divni ste i ostanite takvi zauvek,od mene imate samo reci hvale i ja mogu reci samo bravo i srecno <3

    ОдговориИзбриши
  3. Ja ću samo dodati da uživaju i što pre krunišu svoju ljubav.Nove dimenzije ljubavi su neograničene....♥

    ОдговориИзбриши
  4. Odlcne fotografije,stajling,frizura cista 10!Ovakvu Kacu volim, u mladalackom fazonu,da malo nosi i ove jarke boje,Bane takodje odlican!Jedva cekam novu pjesmu!Zelim joj veliki uspjeh sa novom pjesmom!I jos mnogo,ovakvih fotki,ovaj stajling da bira u buduce!

    ОдговориИзбриши
  5. Svaki intervju sve doslednije pokazuje njihovu stvarnu licnost. Oslobadjaju se grca i kvalitet je nonsalantnost kao odgovor na sve reflektore javnosti koji ih prate u stopu. Mediji su kao krpelji i treba i neophodno je sa njima biti na TI. Oni su to shvatili i sada za njih "nema zime". Oni su po svemu DOBRI MLADI LJUDI i bio bi greh da ih bilo ko povredjuje. Oni ulepsavaju ljudima zivot. Katarina svojom pesmom, a Branislav svojim voditeljskim umecem na TV. Blago nama sto su medju nama i sa nama!

    ОдговориИзбриши
  6. kaca i bane cuvajte vasu ljubav kao i do sada .necekajte dugo idealan trenutak.

    ОдговориИзбриши
  7. neka vam se svi planovi ostvare,i ljubav greje do kraja zivota <3

    ОдговориИзбриши
  8. Bravo Kaca i Bane,prelepi ste i intervju je odlican.Svu srecu vam zelim jer je zaista zasluzujete.

    ОдговориИзбриши
  9. preslatki ste ,ma iygledate VRHHHHHHH

    ОдговориИзбриши