25. 12. 2011.

Ne planiram udaju - STIL Magazin, 25.12.2011.


Igor Terzija ti je postavio pitanje,na audiciji za " Prvi glas Srbije žiri me je pitao šta bih odabrao,ljubav ili karijeru,pa ja isto pitam tebe " 
- Mislim da niko od nas ne mora da bira izmedju ljubavi i karijere.Te dve stvari moraju da idu zajedno da bi čovek bio srećan,ispunjen i uspešan u svom poslu.Koliko sam uspela da primetim Igor je zaista lep,harizmatičan i talentovan momak,ali moram priznati da mi se njegov tadašnji odgovor žiriju nije nimalo dopao.Ja bih to preformulisala ovako,uspešna karijera je nešto zaista divno,ali uz nju se ne možemo sćućuriti noću kada nam je hladno.

Jesi li u životu češće slušala razum ili srce,u kom slučaju si dobro prošla,a u kom si se provela kao bosa po trnju?
- Trudim se da budem racionalna i iskrena,pokušavam da ne slušam ni razum ni srce,već da pronadjem neku optimalnu sredinu jer sam se mnogo puta zbog svoje otvorenosti opekla i provela baš kao bosa po trnju.Zato sam sada samo za svoju porodicu i prijatelje otvorena kao knjiga jer znam da to neće zloupotrebiti,naprotiv.Prema drugima sam vrlo rezervisana,dok ih ne upoznam.


Seksolozi veruju da je zavodjenje ženski atribut,da žene zavode a da se muškarci udvaraju? Slažeš li se?
- Potpuno,mi smo te koja zavodimo,a na njima je da budu šarmantni i maštoviti u pokušaju da nas osvoje.

Veruješ li više ružnim ili lepim muškarcima?
- Verujem samo iskrenim ljudima, a to se lako prepozna u očima. 

Poznato je da muškarci imaju pregršt zabluda o ženama. Koja je njihova najveća predrasuda o ženama, iz tvoje perspektive?
- Da smo slabe, nesigurne, nesamostalne...Mislim da oni u dubini duše znaju da je to velika zabluda, ali ne žele da priznaju nikome da bi se i dalje osećali kao naši zaštitnici i da bi zadržali “titulu“ jače polovine.

Šta ti nikada nećeš shvatiti kod muškaraca?
- Nikada mi neće biti jasno to kako se između fudbala i turskih serija pre odlučuju za fudbal. Eto, to mi je neverovatno, ali dobro...

Šta ne opraštaš prijateljima, a šta muškarcima?
- Sve mogu da oprostim zato što je opraštanje najplemenitija ljudska osobina, ali teško zaboravljam. Bez obzira na to da li su u pitanju muškarci, prijatelji ili drugarice, laž ume jako da me zaboli. Ne postoji mala, velika ili dobronamerna laž. Laž je laž i ne može da dobije drugačiju konotaciju, bar ne kod mene.

Misliš li da muškarci nisu toliko strogi kada ocenjuju žensku lepotu, kao što žene misle i veruju?
- Nisu, iako neki muškarci umeju i te kako da budu sitničavi i da vide, za neke druge muškarce bezazlene i nevidljive, a za njih krupne i „neoprostive“ naše mane i propuste. Mislim da žena mora da vodi računa o sebi, pre svega zbog same sebe pa tek onda zbog drugih i okoline. Ako je srećna i ispunjena, isijava pozitivnom energijom koja je čini najlepšom ženom na svetu i baca u senku sve njene fizičke nedostatke. 

Veruje se da žena menja frizuru kada želi nešto da promeni u životu, je li tako i s tobom? Koji je glavni razlog tako drastične promene?
- Najiskrenije, nisam promenila frizuru zato što se u mom privatnom životu nešto značajno promenilo, već sam želela da promenim stajling, tako što sam svoju plavu dugu kosu ošišala i prefarbala u tamnosmeđe. Uspela sam u svojoj nameri, oči su mi došle do izražaja, osećam se zrelije, sigurnije i seksipilnije. Ova frizura apsolutno odgovara mom južnjačkom temperamentu. i nemirnom duhu. 

Veruješ li u srećan kraj i prinčeve?
- U prinčeve sam verovala dok sam bila mala. Tada sam maštala o večnoj, bezuslovnoj ljubavi. Međutim, kako sam sazrela, shvatila sam da je bezuslovna ljubav divna samo pod uslovom da moji uslovi budu ispunjeni. Šalu na stranu, gde ima ljubavi, poštovanja, sloge i razumevanja trebao bi da sledi i srećan kraj.

NEŠTO SASVIM LIČNO

Ko je ljubomorniji,Bane ili ti?
- Nismo ljubomorni,mi smo posesivni! Šalu na stranu,mislim da oboje posedujemo onu malu,zdravu dozu ljubomore.

Šta radiš kad on ima žutu minutu?
- Na sreću,on nema žute minute,ta " čast " je pripala meni!

Planiraš li u skoroj budućnosti da staneš na ludi kamen?
-S godinama sam naučila da se takve stvari nikad ne planiraju.Kada budem osetila da je vreme za ludi kamen,onda ćete biti obavešteni.

Odredjeni psiholozi veruju da je seks najjače žensko oružje,slažeš li se?
- Slažem se da je dobar seks bitan za održavanje zdrave i normalne veze,ali ne smatram da je presudan.




Piše: Suzana Obradović

1 коментар: