13. 2. 2012.

Ljubav ćemo krunisati brakom - Hello,13.02.2012.

Jedan od najintrigantnijih parova na našoj javnoj sceni,pevačica Katarina Živković i voditelj Branislav Janković, i posle više od godinu dana ljubavi podjednako privlače pažnju javnosti.Iako im gotovo niko nije predvidjao skladnu budućnost,ovaj harizmatični par,koji je započeo romansu pred kamerama u rijaliti šou programu Farma,uspešno je odoleo svim izazovima.Njihova emotivna bajka oboje je promenila u pozitivnom smislu,pa i pored toga što za sada nemaju velike planove,sigurni su da su jedno u drugome promašli srodnu dušu i zato uživaju u svojoj ljubavi i zajedničkim trenucima.


Kako planirate da proslavite Dan zaljubljenih?
Branislav: Trudimo se da slavimo ljubav cele godine i jedno drugome priredjujemo iznenadjenja,a na Dan zaljubljenih ne obraćamo mnogo pažnje.Ipak,obeležićemo taj datum.Želeo sam da Katarinu iznenadim putovanjem,medjutim,pošto ona tog dana ima nastup na splavu Kartel u Beogradu,slavićemo tamo.
Katarina: Meni je žao što mnogi parovi čekaju važne datume da bi darivali poklone jedni drugima i to tada i nema smisla.Mi slavimo ljubav svakog dana, a Dan zaljubljenim proslavljamo samo da ne bismo ispadali iz klišea.Banetu ne treba povod da bi me iznenadio i često mu se desi da mi kaže:Spremi se,sutra putujemo.

Kada vas je poslednji put iznenadio?
Katarina: Nedavno smo bili nekoliko dana na Zlatiboru,gde smo se zaista divno proveli.Obožavam sneg i šetnju po zavejanim stazama pošto ne skijam.
Branislav: Pre toga smo išli u Švedsku gde je Katarina imala novogodišnji nastup,ali smo boravak iskoristili i za obilazak znamenitosti,tako da smo spojili lepo i korisno.Na Zlatiboru smo proslavili Božić,pa nismo mogli da obeležimo taj praznik na tradicionalan način,iako oboje to volimo.Ipak,bio sam tog dana sa Kaćom što mi je bilo dovoljno.
Katarina: Moja porodica u Leskovcu je velika i uvek kada odem tamo okupimo se i bude nam lepo za vreme Božića.Zato sam po povratku sa Zlatibora i otišla kod roditelja i nadoknadila propušteno.


Ide li vaš momak često sa vama u Leskovac?
Katarina: Veoma često,on je pravi leskovački zet.

Šta najčešće poklanjate jedno drugome?
Katarina: Što se mene tiče,pažnja mi je najvažnija.
Branislav: Sitne radosti čine vezu.Ja najviše volim,a i ona se već navikla na to,da joj ujutru u krevet donesem kafu ili doručak dok se još budi.To mi je baš slatko,pošto se budim znatno ranije od nje.

Ko kuva u vašem domu?
Katarina: Ne volim da se kitim lažnim perjem i da se predstavljam onakvom kakva nisam.Sad bih mogla da pričam kako sam odlična domaćica,ali nije tako.Snalazimo se tako što uglavnom pripremamo neka instant jela koja se lako spremaju.Kada jednog dana osetim potrebu da naučim da kuvam,to ću i uraditi,ali još sam mlada i ne opterećujem se time.

Odnedavno radite kao voditelj,odgovara li vam taj posao?
Branislav: Već dva meseca vodim Jutarnji program na kanalu Svet plus info što mi jako odgovara.U početku mi je bilo teško da se naviknem da ustajem u šest ujutru,ali sam se već navikao.Srećan sam što su mi ljudi sa te televizije ukazali poverenje i trudim se da to i opravdam.Ranije nisam imao iskustva u voditeljskom poslu,ali me je uvek privlačio i bavio sam se poslovima koji imaju veze sa televizijom.

Pomažete li Katarini u njenoj karijeri?
Branislav: Trudim se da joj pomognem koliko mogu.Uglavnom zajedno biramo njene pesme i često se desi da ja osećam veće uzbudjenje od nje kada idemo kod nekog autora koji želi da joj ponudi numeru.Volim da je kritikujem ali i da je pohvalim i mislim da to njoj mnogo znači.

Kako ste uskladili bioritam s obzirom na to da posao voditelja Jutarnjeg programa podrazumeva rano ustajanje,dok Katarinin posao zahteva često nastupe u kasnim noćnim satima?
Katarina: Nismo uskladili bioritam.On ustaje rano a ja spavam.Kad ne radim,često legnem ranije,ali to ne znači da ću rano i ustati.Jednostavno,volim da spavam do kasno i ne želim to sebi da uskratim.Ne slažem se sa poslovicom ko rano rani dve sreće grabi.Normalno mi je da neko ustaje rano ako ima obaveze,u suprotnom kako ko voli.
Branislav: Smatram da je jutro najlepši deo dana i meni prija da ustajem ranije.

Kada ćete publiku obradovati novom pesmom?
Katarina: Već sam snimila numeru Ovo je Srbija za koju se trenutno radi aranžman.Biće to pesma brzog ritma sa trubačima koja mi se dopala već na prvo slušanje.Muziku i tekst je radila jedna vrlo talentovana devojka Lola Stanković,dok je za aranžman zadužen Zoran-Zoki Kostić.Sa njima prvi put saradjujem i veoma sam zadovoljna.Nadam se da će se publici dopasti nova numera.

Jeste li zbog te pesme odlučili da promenite frizuru i ofarbate se u crno?
Katarina: Ta promena imidza nije bila zbog singla već sam osetila potrebu da nešto promenim.Videla sam da mi bolje stoji crna boja kose,ali to ne znači da ću zauvek ostati crnka jer volim da eksperimentišem i da se menjam.
Branislav: Meni se dopada Kaćin novi imidz i navijao sam sve vreme za takvu promenu.

Nedavno vam je bila godišnjica veze,kako ste obeležili taj datum?
Branislav: Otputovali smo na Kopaonik.Želeli smo da odemo negde dalje, ali zbog poslovnih obaveza to nije bilo moguće Inače,prija nam kad provodimo vreme van Beograda i često negde idemo,a, na srecu,imamo i mogućnosti za to.

Jeste li proteklih godinu dana imali krize u vezi?
Katarina: Smatram da smo isuviše kratko zajedno da bismo imali krize.Ako se nekada i posvadjamo,to je zbog različitih stavova koje imamo,ali smatram da u tome nema nista lose.Upravo zbog tih malih neslaganja uvek možemo da pričamo bez prestanka i da raspravljamo o mnogim stvarima.
Branislav: Ne mislim da je godinu dana kratak period da bi se pojavile krize.Nekada se one dešavaju i posle mesec dana veze.Na sreću,mi nismo do sada imali velike nesuglasice.To su uglavnom glupe rasprave,koje i treba da postoje u emotivnom odnosu dvoje ljudi.

Oko čega se najčešće posvadjate?
Katarina: Imamo različita mišljenja o mnogim životnim pitanjima, a pošto smo oboje tvrdoglavi,dešava se da ja želim da ga ubedim da su moja razmišljanja ispravna,i obrnuto.I,eto svadje.
Branislav: Najčešće se ljutim na nje kad je čekam da se spremi.Uglavnom njenih deset minuta traje jedan sat i to me nervira.

Šta najviše cenite jedno kod drugog?
Katarina: Kad se zaljubite u nekog,onda ne znate razlog.Tako je bilo i u mom slučaju.Medjutim,kada tokom veze počnete da upoznajete tu osobu,vidite njene kvalitete kojih na početku niste ni svesni.Kod Baneta najviše cenim to što je normalna i dobra osoba,ume da me sasluša i uz mene je uvek kad mi je potreban.Imam svu njegovu podršku.
Branislav: Mogao bih i ja sve to da kažem za Katarinu,ali osim toga mislim i da je iskrena,uvek mi daje dobre savete i u vezi je pravi drugar.Iako sam šest godina stariji od nje,mnogo sam se promenio u pozitivnom smislu od kada sam sa njom,a na to su najviše uticali naši dugotrajni razgovori koje često vodimo.

U čemu ste se najviše promenili?
Branislav: Prilicno sam se uozbiljio od kada smo zajedno.Osim toga,fokusirao sam se na bitne stvari za moj život,dok sam pre veze sa Kaćom dosta lutao.Bio sam pomalo i zanesenjak,ali me je ona spustila na zemlju.

Smatrate li da ste stvoreni jedno za drugo?
Branislav: Da.
Katarina: Naravno.

Planirate li da uskoro krunišete svoju vezu veridbom ili brakom?
Katarina: Spadamo u ljude koji ne razmisljaju o tome sta će biti sutra,prekosutra ili za mesec dana.Uvek živimo za današnji dan i uživamo u tome.Trudimo se da budemo korektni jedno prema drugome,a da li će do veridbe i braka doći za mesec ili godinu dana to ne znamo ni mi sami.Mislim da o tim stvarima ne treba preterano pričati.

Kakav je vaš stav prema braku?
Branislav: Kada bismo se Katarina i ja sutra venčali,to nimalo ne bi promenilo naš odnos.Jedino što bi moglo da unese novi kvalitet u našu vezu je dete.
Katarina: Žao mi je što brak kao institucija počinje da bledi i iščezava ne samo kod nas već u celom svetu.Obući venčanicu nema više draž kao u vreme kada su se venčavale naše bake i deke ili roditelji.Smatram da taj papir ne može ništa da promeni,ni da donese boljitak ako vi kao par nemate stabilan odnos.Čak ni dete ne može da sredi probleme koje dvoje imaju,može samo na kratko njihovu pažnju da fokusira na neku novinu u njihovom životu.
Branislav: Moji stavovi su nešto blaži i ne bih toliko generalizovao.Mislim da je porodica poenta života i želeo bih da se ostvarim na tom polju.
Katarina: I ja želim da se ostvarim kao žena i majka.Obožavam brak,odmalena maštam o svom venčanju.Medjutim,smatram da ako se dvoje ne poštuju u vezi,brak im neće pomoći da reše svoje probleme.Zbog toga se pre svega trudim da moja veza bude zdrava i stabilna.

Hoćete li težiti tome da vaš brak bude za ceo život?
Katarina: Mislim da svako teži ka tome,pa ću tako i ja.
Branislav: Već sam rekao da su brak i porodica za mene smisao života,tako da ću svakako težiti da to bude za ceo život.

Razgovarate li o potomstvu i imate li takve planove?
Katarina: Još je rano za takve planove.Ali verujem da ćemo imati lepo dete,svejedno na koga će ličiti.
Branislav: Ja bih voleo da više liči na Katarinu.

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Naike Bokan
Stilistkinja: Tijana Todorović
Šminka: Dušan Lazić za Artdeco
Frizura: Bojan Nastasić,modni studio Indola
Mesto snimanja: Vila Jelena

6 коментара:

  1. Jer oni su savrseni par!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Prelepa naslovnica za Dan zaljubenih,prelep intervju kao sto je i ovaj mladi par,od srca Vam zelim da se ispune sve Vase zelje i da Vam snovi postanu stvarnost.

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican intervju,slike fenomenalne!Najava pjesme me takodje obradovala,zvuci obecavajuce,zelim joj veliki uspjeh!

    ОдговориИзбриши
  4. Izgledate-kraljevski-svaka cast.Covjek se stim rodi ili ne rodi.Kaca i Bane,nadam se da procitate ove komentare,jer oni su iz duse i trebate da shvatite da ce uvjek biti ruznih komentara jer neki ne mogu podnijeti toliku ljepotu i otmenost,ali da Vam ovi lijepi trebaju biti vetar u ledja-i ako Vama ne trbaju.Zato sto ste lijepi,pametni,vedri,svoji i zaljubljeni i sto imate svoj cilj u zivotu ka kom tezite.Predivni i aristokracki-nema sta-samo ostanite takvi i bilo bi vrijeme da dodjete i kod nas u Crnoj Gori-nije fer da Vas ovoliko cekamo.Veliki KISS za oboje.

    ОдговориИзбриши
  5. Iygjedate fenomenalno ma savrseno,negujte tu ljubav i samo napred.

    ОдговориИзбриши
  6. Da da to je ta ljubav koja ocarava sve i to nam pokazuju Bane i Kaca to je unikatan primerak PRAVE I ISKRENI LJUBAVI,pored svega sto su prosli zajedno!!!!

    ОдговориИзбриши