24. 1. 2012.

Obaveštenje za sve poštovaoce rada Katarine Živkovic i one koji to nisu a navratiće na Blog :-)



Verovatno ste primijetili da komentari ispod clanaka na Blog-u ne izlaze odmah po pisanju istih. To je nasa odluka jer su se u posljednje vrijeme pojavili komentari koji su najblaze receno uvredljivog tona. Stroga je Blog team odlucio da svaki komentar prodje provjeru prije nego " ugleda svjetlost dana ". Time nikom ne oduzimamo pravo na sopstveno misljenje, no ogranicavamo pravo na uvrede, na pisanje neistina i na spekulacije. Svaki vas negativan komentar a koji se bazira na samom Kacinom radu, u vidu sugestije ili slicno, bice objavljen. No, komentare koji sadrze uvrede na privatnoj osnovi i spekulativne komentare koji se granice sa naucnom fantastikom, pisete uzalud, jer nece biti objavljeni na ovom Blog-u. Time samo cuvamo dignitet Blog-a i izbjegavamo diskusije koje nisu za ovo mjesto. Nadam se da svi razumijete prirodu nase odluke. Hvala na tome!
                                                                                                
Blog team :-)

11 коментара:

  1. U potpunosti podrzam stav iznesen u gore pomenutom tekstu.

    Pozdrav za Blog team i samo napred !

    ОдговориИзбриши
  2. hvala bogu da ste reagovali,jer onebljuvotine i vredjanje kace stvarno nema smisla.kaca glavu gore i napred uy tvog baneta i nas koji te vole.

    ОдговориИзбриши
  3. Naravno da razumemo i u potpunosti podržavam,neke stvari se ne mogu tolerisati.Nisu mi jasni pojedini ljudi ,jer iza svih tih lažnih imena je neka osoba.Odakle nekom pravo da napiše takvu stvar .To je krivično delo.

    ОдговориИзбриши
  4. U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA IZNESENIM STAVOM U POMENUTOM TEKSTU. VELIKI POZDRAV ZA BLOG TEAM!

    ОдговориИзбриши
  5. U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA STAVOM IZNESENIM U POMENUTOM TEKSTU. POZDRAV!

    ОдговориИзбриши
  6. Ne samo da treba da ih brišete, već i da prijavite policiji, jer su to iste osobe koje haluciniraju na forumu već godina dana i Kaći Banetu, pokušavaju da naude.Treba konaćno raskrinkati te ljude i osuditi njihove niske strasti.

    ОдговориИзбриши
  7. Podrzavam vasu odluku!! Svuda gde se komentarise po portalima prvo teks prolazi verifikaciju pa je sasvim uredu da to uvedete i ovde na Blogu!! Jako je ruzno sto pojedini pokusavaju da Farma Forum i nebuloze koje tamo pisu prenesu i ovde!! Svaka kritika i predlozi su OK ali prava kritika iznesena na kulturan nacin a ne insinuacije i lazi vezane za privatan zivot!!Pozdrav za Blog tim i adminke!! Ne dozvolite da pojedinci upropaste sav vas trud i samo napred!!

    ОдговориИзбриши
  8. Dobar dan,u potpunosti podrzavam vasu odluku da svaki kom.pre nego sto isti objavite proverite.Krajne je vreme da se stane u kraj sa nebulozama i svakojakvim pisanjem koje su daleko od istine,koje sadrze takve uvrede da covek ne moze poverovati da neko moze tako nesto da napise.Uputila bih apel svim Kacinim fanovima da malo vise povedu racuna sta kace i pisu na svojim profilima. Adminkama sve pohvale i samo tako nastavite,moju podrsku imate uvek keva

    ОдговориИзбриши
  9. Bravo za odluku. U potpunosti sa slazem sa vama.Nemam nikakvih primedbi na vas rad. vi sve to radite profesionalno a u isto vreme sa puno ljubavi. Ne dozvolite da neko ko nije Kacin fan to upropasti, jer svako ko voli i podrzava Kacu, ne moze nista ruzno da komentarise. Veliki pozdrav vama i Katarini.

    ОдговориИзбриши
  10. Odluka je odlicna! Muka mi citav dan kada procitam uvrede upucene Kaci i Banetu! Bolestni i ljubomorni ima svuda.

    ОдговориИзбриши
  11. Podrzavam vas rad i sve pohvale.Ovim uvredama treba doci kraj ako je dosta dosta je .A na ostalim forumima neka pisu ja mislim da su to FARMERI nemogu pobedu da joj oproste.

    ОдговориИзбриши