27. 12. 2011.

Uručeno priznanje radija Svet Plus za HIT 2011.godine!!!



U emisiji "Vip špajz", pevačici Katarini Živković uručeno je priznanje radija Svet Plus, čija je pesma "Ljubav" pobedila u izboru za hit godine sa neverovatnih 274 605 glasova. Priznanje je uručila urednica Branka Bajić.




Pored Katarine, najveće iznenađenje slušaocima priredio je i Katarinin dečko, maneken Bane Janković koji se pridružio razgovoru sa voditeljem Sokolom Vukom.


Na zvaničnom YouTube kanalu , u plejlisti "Emisije", pogledajte snimak gostovanja u emisiji "VIP špajz".

11 коментара:

  1. Srecno Kaci! Zelim ti jos mnogo priznanja u buducnosti! Dobro dosli u Svedskoj!

    ОдговориИзбриши
  2. Predivna emisija Bane i Kaca svaka vi cast !!!

    ОдговориИзбриши
  3. Sve najlepse i jos puno,puno pobeda u 2012godini zelim ti od srca!!

    ОдговориИзбриши
  4. Sve cestitke na zasluzenoj nagradi! Zelim Ti puno uspeha u narednoj godini :)

    ОдговориИзбриши
  5. Divna emisija. Kaca i Bane su bili fantasticni sagovornici voditelju profesionalcu. Kaci i Banetu zelim mnogo uspeha u 2012., a Vama adminkama da ostanete tako uporne kako u podrsci Kaci, tako i nama fanovima!

    ОдговориИзбриши
  6. Vo preubav Novogodisen ambient vo studioto Na Radio Svet Plus,Kaca i Bane odlicni sogovornici.Site pofalbi i za voditelot i urednikot na emisijata,koi se pokazaa kako dobri domakini i profesionalci.Im pozeluvam odlicna sorabotka i vo narednite godini!!!

    ОдговориИзбриши
  7. samo tako nastavite da se volite i sve ce drugo samo doci

    ОдговориИзбриши
  8. Sve pohvale za baladu LJUBAV koja zasluzeno pobedjuje, jer je naj pre osvojila mnoga srca, a to je r ezultat iskrene i ciste ljubavi. Bravo kaci i banetu, koji su nam pruzili veliko zadovoljstvo da uzivamo uz njih. Ostanite takvi, kao i vi devojke sa off. koje neumorno pratite nasu Kacu i sve nasebicno delite sa nama. Svima uspesnu 2012.god.

    ОдговориИзбриши
  9. Priznanje u prave ruke...po zasluzi...Kaca,Bane...sve najljepse u novoj 2012,da vam se sve zelje ispune...hvala svet plusu na predivno vece uz K&B...djevojke sa off.najbolje...srecna nova 2012

    ОдговориИзбриши
  10. Priznanje je dokaz Ljubavi kako i sam naziv pesme,jedno veliko brava za Baneta koji je poklonio pesmu Kaci kaja je otpevana sa dosta emocijama,Ljubav je nesto najlepse samo se vi Volite mismo uvek uz vas,Ovo je pocetak bice jos priznanja mi smo uz vas do kraja

    ОдговориИзбриши