14. 11. 2011.

Plašim se crne mačke! - ALO Zodijak 14.11.2011.



Niko bolje od Katarine Živković ne zna kako je to kad ti se zvezde poklope i sve krene kao naručeno! Mlada zvezda "Granda", naime, nije mogla ni da sanja kako će riskantan potez, kakav je bio ulazak u "Farmu", dovesti do toga da bude popularna, zaradi novac i nađe, kako se čini, ljubav svog života!
U horoskopu ste Rak. Da li ste tipični predstavnik svog znaka?
- Jesam, zato što sam jako emotivna i puna ljubavi i razumevanja za drage ljude oko sebe. Rakove karakteriše i emotivna nestabilnost za koju, jedino što se tiče Raka, smatram da ne posedujem. Što se toga tiče, jako sam stabilna i čvrsto stojim na zemlji.
Šta ste u podznaku i kako se dopunjuju znak i podznak?
- U podznaku sam Lav, što mi jako odgovar. Lav je upravo moja fasada kojom sebe štitim od negativne energije i loših ljudi. Borbena sam kao Lav, ali zbog Raka ne gazim preko mrtvih i trudim se da ta moja jačina i borba ne povređuje ljude oko mene. 
Da li vam je neko radio natalnu kartu i rekao nešto zanimljivo, što se eventualno obistinilo?
- Natalnu kartu sam radila zato što sam radoznala i volim da čujem neke nove stvari. Dosta toga zanimljivog sam čula o sebi, ali tome ne pridajem previše značaja zato što verujem u Boga i svoja dela.
Prelomni trenutak u vašem životu je pobeda u trećoj Farmi. Mislite li da je to bilo zapisano u zvezdama?
- Pobeda u "Farmi" je za mene bila totalno neočekivana, ako su zvezde zaslužne za moju pobedu, zahvaljujem im se do neba (smeh). Šalu na stranu, smatram da su ljudi prepoznali moju skromnost, dobronamernost i razumevanje za sve različite mentalne sklopove koji su me okruživali, ja prosto ne umem nikoga da mrzim...To je nekome nepojmljivo, a neko to ceni i doživljava kao najveću vrlinu koju čovek može da poseduje.
"Farma" je izgleda bila sudbinska i kada je ljubav u pitanju, budući da ste tamo upoznali Baneta. Da li je on ljubav vašeg života ili je to prerano reći?
- U " Farmi " se desilo nesto cemu se nikada nisam nadala niti razmisljala o tome, a to je emotivna veza koja je vremenom ocvrsnula i prerasla u nesto prelepo. Jako sam mlada da bih govorila o ljubavi svoga zivota, ali za sada sam prezadovoljna svojim emotivnim zivotom.
Bane je u horoskopu Riba. Reklo bi se da niste baš srećna horoskopska kombinacija. Kako to izgleda u praksi? Znamo da su na "Farmi" letele varnice....
- Opet ponavljam da je tamo bila vestacka atmosfera,civilizacija je totalno druga prica,i danas ima jako puno varnica...ali onih pozitivnih bez kojih ni jedan par ne moze da opstane (smeh)
Kada možemo da očekujemo svadbu?
- Kada dodje pravi trenutak (smeh)
Planirate veliku porodicu, a u poslednje vreme često spominjete da i Bane bio dobar otac....
- Naravno da zelim da jednog dana osnujem porodicu,obozavam decu i zelim ih sto vise....Zvučaću staromodno ali nije mi bitno kog ce biti znaka ili pola, samo neka su ziva i zdrava.
Koji znaci vas najviše privlače? Da li su to Ribe poput vašeg izabranika? Ima li znakova koje ne podnosite?
- Volim ljude koji umeju da vole sebe i druge,koji su ispunjeni,koji isijavaju pozitivnu energiju...Izbegavam iskompleksirane zlonamerne,sujetne i koristoljubive.Da skratim,negativne u svakom smislu te reci.Smatram da horoskopski znak ne moze da ti da epitet dobre ili lose osobe,sto je meni najbitnije.
Da li ste sujeverni?
 - Mislim da nisam ali uvek se vratim tri koraka unazad kada mi crna macka predje put,za svaki slucaj ( smeh).Moja amajlija je ikona Svete Petke, koja je moja zastitnica,moj ritual je molitva Bogu i Isusu.

Svi smo isti pred Bogom
Šta biste poručili našim čitaocima, u šta da veruju?
- U nešto što će ih činiti srećnijim i zadovoljnijim i što im nikada neće dati da klonu duhom, da veruju u sebe.Jer, svi smo mi ljudi, pred Bogom isti, a to što neko ima više, a neko manje, to što je neko iz grada, a neko sa sela, to što je neko više a neko manje obrazovan, neko puniji a neko mršaviji...ma svi smo mi isti i svi treba da verujemo u ljubav i u to da je svi, ali apsolutno svi podjednako zaslužujemo.

Novinar: Nataša Lazović

7 коментара:

  1. SVAKA CAST KACA,OVI TVOJI ODGOVORI SU TAKO ZRELI,ISKRENI...I TO SI TI ONAKVU KAKVU SMO TE DOZIVELI MI KOJI TE PRIVATNO NE ZNAMO,ALI SMO TE UPOZNALI NA FARMI,JER IPAK 100 DANA NE MOZE DA GLUMI NI VRHUNSKI GLUMAC.UPRAVO OVAKVA ISKRENA,DOBRONAMERNA,SVOJA.ZELIM TI DA OSTANES TAKVA,DA TI I DALJE LJUBAV CVETA...I SVE NAJ,NAJ..JER STVARNO TO ZASLUZUJES.

    ОдговориИзбриши
  2. KACA,ovaj interviju je odlican.Svaka izgovorena rec je odmerena i izgovorena.U poslednje vreme,izgledas mi mnogo ozbiljnija i zrelija,kao da si odjednom odrasla.Dosta si sigurnija u sebe i svaki tvoj interviju je za pohvalu,samo tako nastavi i ne dozvoli novinarima da tvoje reci tumace kako oni zele to jest kako njima odgovara,zato u dgovoima budi kratka i jasna.Zelim ti puno srece uspeha kako na privatnom tako i na poslovnom planu.Voli te se i cuvajte i njegujte vasu LJUBAV.Puno pozdrava za KACU I BANETA.

    ОдговориИзбриши
  3. DIVNO KACA.DRUGACIJE I NE MOZE BITI,KAD SI TI U PITANJU.POKAZI I ONIM ZLICAMA SA FARME KOLIKO SI PAMETNA.STVARNO A GDE SU ONI-KO BI GA ZNAO.MI IH ZABORAVISMO ODAVNO.NADAM SE I TI.POLJUBAC

    ОдговориИзбриши
  4. Kaca zelim ti sve najbolje nadam se da ces jednog dana postati velika zvezda a ovi sto se sada sepure po tv a pojma nemaju da ce da pozelene ...

    ОдговориИзбриши
  5. Bila je pametna devojčica,sad je divna mlada dama .Svaka čast <3

    ОдговориИзбриши
  6. Lepa,pametna,lepo peva,dobar covek............a ono glupa prilepise ljubomorne zene ne farmi,pa se neki primise na to ,pa laju li laju a devojka je kraljica.Divna si Kaca

    ОдговориИзбриши
  7. KO TE NEMA TAJ TE SANJA,A TI O TOM POJMA NEMAS.DIVNA DEVOJKO,KAD BI ZNALA SAMO KOLIKO PUTA U NASIM MUSKIM RAZGOVORIMA POMENEMO TVOJE IME.

    ОдговориИзбриши