21. 11. 2011.

Katarina Živković i Branislav Janković: Naša ljubav je sve jača - Story 21.11.2011


Pevačica Katarina Živković i njen dečko Branislav Janković otkrivaju da su se smirili jedno kraj drugog otkako su pre sedam meseci otpočeli život pod zajedničkim krovom

Iako se nedavno spekulisalo da je u drugom stanju, folk pevačica Katarina Zivkovic (22) ne obazire se mnogo na glasine već uživa u svojoj vezi sa sportskim menadžerom nemačke agencije Soccerdreamz  Branislavom Jankovićem (28). Ljubavne varnice koje su se među njima rodile pre godinu dana dok su bili učesnici rijaliti šoua Farma i danas gore istim žarom, a mladi par je pre sedam meseci svoju romansu učvrstio tako što je započeo život pod istim krovom.



- Nije me pogodila priča o tome kako sam trudna, ali ja sam govorila da jednog dana želim da se ostvarim kao majka. Naravno da bih volela da imam što više dece, za početak tri ćerke, ali nisam najavila da će se  to desiti u skorijoj budućnosti - priča Katarina, dok se Branislav nadovezuje:

- Meni je sve to posle spekulacija da smo varali jedno drugo ili raskidali bilo simpatično. I ja jednog dana priželjkujem decu jer me baba i deda redovno pitaju: Kad ćete više, hoćemo unuče da vidimo, a ja odgovaram: Evo, samo još koji mesec. (Smeh) Mislim da smo se oboje promenili i uozbiljili, a samim tim ozbiljnija je i naša veza. Kaća me je nedavno kritikovala da sam kao deda jer sam legao u deset sati uveče, tako da sam se možda i nesvesno primirio kraj nje - ističe ovaj sportski menadžer, dok njegova voljena ne krije koliko je srećna iako još nisu obeležili svoj intimni jubilej.

- Nisam od onih koji pridaju važnost datumima. To što smo godinu dana zajedno znači da je on prema meni najbolji jer da nije tako, sigurno ne bismo bili u vezi. Naravno da su moje emocije prema Banetu sada jače jer ga svakim danom sve više upoznajem, naročito njegove dobre strane. Mislim da je logično da naša ljubav raste - ističe atraktivna Leskovčanka.

 
- Kaća i ja za godišnjicu veze računamo 1. januar kada smo izašli sa Farme, iako su se među nama još u kući rodile simpatije. Sećam se da sam već devetog dana boravka na Farmi odlučio da pokušam nešto sa njom jer mi se svidela i stalno sam je grlio i ljubio u obraz. Ona je u početku bežala od mene, ali mislim da se jasno naslućivalo da će među nama nešto biti. Za sve ovo vreme otkrili smo da imamo zajednička interesovanja i dosta smo se približili jedno drugom. Iako smo oboje temperamentni, mislim da smo se konačno spojili u svemu. Zajedno idemo čak i u teretanu, a jedino se ne slažemo oko izbora TV kanala jer ona gleda turske serije, a ja utakmice. To nam je za sada najveći problem u vezi - ističe kroz smeh Bane.

- Živimo zajedno već sedam meseci i super nam je. Nekako sam pronašla sebe i svoj mir. Nemam nikakav pritisak od roditelja kada je reč o ozvaničavanju naše veze pošto znaju da ću uvek uraditi onako kako osećam u srcu. O venčanju još ne razmišljamo jer smo mladi, ali zato jedva čekam da krajem godine otputujemo zajedno i proslavimo naš mali jubilej na nekoj egzotičnoj destinaciji - zaključuje Katarina.

Novinar : Jelena Kulović


17 коментара:

  1. FANTASTIČAN INTERVJU!!! SVE NAJBOLJE U ZAJEDNICKOM ZIVOTU.

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican intervju,a ovo dvoje mladi,srecni i zaljubljeni zasluzuju sve naj naj,OD SRCA VAM ZELIM SVE NAJBOLjE!!Zivela Ljubav

    ОдговориИзбриши
  3. ODLICAN INTERVJU,ONI SLATKI DRAGI...SVE NAJBOLJE!

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan intervju i još bolji blog :D

    ОдговориИзбриши
  5. CITALA SAM OVAJ INTERVIJU PAR PUTA I MOGU DA KAZEM DA JE ODLICAN ,DA JE SVAKA IZGOVORENA REC NA SVOM MESTU. DRAGO MI JE ZBOG VAS STO STE OTPOCELI ZAJEDNICKI ZIVOT, MADA SAM JA IMALA JOS RANIJE NEKI PREDOSECAJ DA VI ZIVITE ZAJEDNO.PRVI KORAK JE UCINJEN ,SAD NEMOJTE DA STANETE. NADAM SE DA CE TE USKORO UCINITI SLEDECI VISI KORAK I DOCI DO GLAVNOG CILJA A TO JE DA SE VASA VELIKA LJUBAV KRUNISE BRAKOM .JA VAM ZELIM SVU SRECU OVOG SVETA DA VASA LJUBAV BUDE VECNA I DUGOVECNA . POZDRAV ZA KACU I BANETA!

    ОдговориИзбриши
  6. Korektno prikazani ovim intervjuom kao par, novinar je objektivan ,dao je prostor njihovim odgovorima u kojima se vide pitanja na koja odgovaraju.Sve u svemu -odlicno, kao da porucuju da su usidreni u mirnoj luci.

    ОдговориИзбриши
  7. Odlican intervju.Uvek sam verovala u vasu ljubav,a juce sam se smejala onoj Kacinoj recenici "cuj da mene zaboravi do sledece godine za slavu."Jako,jako mi je drago sto ste opstali zajedno i samo tako nastavite,mislim da ste pokazali i dokazali vasu zrelosti da vam ne trebaju savetnici,jedino Kaci bi rekla da pokusa da Baneta ponekad iznenadi sa jutarnjom kafom ili doruckom,da se ne zali vise.Svako voli paznju.Ljubim i volim vas punoooooooooo

    ОдговориИзбриши
  8. lepo.samo tako nastavite :)

    ОдговориИзбриши
  9. Intrvju je bas onakav kao nasa Kaca duhovit i spontan srecna sam sto zive zajedno samo neka tako nastave njihova ljubav je divna i kao i njih dvoje drago mije sto je Bane pazljiv kao i uvek pravi dzentlemen Oni se u svemu dupunjuju neka se samo vole ja zeljno ucekujem to troje dece zivala ljubav veliki poljubac za oboje to sa nasa dva goluba ♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  10. Bane i Kaca su jedan veoma skladan, iskren ljubavni par koji zna da uziva u zivotu.Zelim (njima)svu srecu u daljem zivotu i radu.Samo hrabro napred!

    ОдговориИзбриши
  11. Najlepsi par sa mnogo iskrenest i bez nikakkvo foliranje ,samo tako nastavite ljubav u inat nek zivi !!!!!

    ОдговориИзбриши
  12. Cuvajte i negujte Vasu ljubav,koracajte samo napred i sve najbolje u zajednickom zivotu.

    ОдговориИзбриши
  13. Draga Kaca divna si.Voli svog Baneta i uzivajte u vasoj ljubavi do kraja zivota ipodarite jedno drugom one naj vece ljudske vrijednosti.

    ОдговориИзбриши
  14. Fantasticni su kao i uvek,jednostavni,iskreni,prelepi,puni pozitivne energije jednom recju SAVRSEN PAR!!!LJUBAV U INAT NEK ZIVI <3

    ОдговориИзбриши
  15. Mnogo ste slatki.Ostanite zauvek zajedno!

    ОдговориИзбриши
  16. ZA KACU I BANETA

    LJubav je cvrkut ptica na grani
    ljubav je kad se lane mazi srni
    ljubav je svaka ptica u letu
    ljubav je nesto najlepse na svetu

    I vetar ljubav moze da donese
    kad se dvoje nadju pa ih ponese
    ni hladnoca zima nemoze im nista
    jer sve je oko njih toplo ko ognjista

    I ribice plivaju u bistroj vodi
    i svaka od njih misli da je zlatna
    pa ribar kad udicom uhvati koju
    pusti je u vodu da ispuni zelju koju

    A zelje za dvoje u paru su uvek iste
    da ljubav traje vecno do smrti
    da zavist umre, a ljubav se radja
    jer ljubav je uvek od svega sladja

    ОдговориИзбриши
  17. ZA KACU I BANETA

    Vencanica

    Poklanjam ti nesto
    najlepse na svetu
    sto svaka zena
    zeli da joj se desi
    vencanicu belu
    uzmi je i ponesi

    Prsten sam ti dao
    samo reci da
    i bicemo na svetu
    najlepsa para dva

    Muziku i cvece
    vec odavno spremam
    a fanovi nasi bice
    radosni od srece

    Na dan vencanja
    neka dodju svi
    ulaz je slobodan
    to su nasi svatovi

    ОдговориИзбриши