27. 9. 2011.

Gostovanje na Radiju Svet Plus - SVET PLUS, 27.09.2011.


Počela je nova sezona emisije "VIP Špajz" na radiju Svet Plus. I ove godine ugostićemo fantastične ličnosti sa domaće scene. Sezonu je otvorila Katarina Živković, zvezda Granda i pobednica poslednje "Farme".
Bilo je zanimljivo razgovarati sa ovom mladom devojkom kojoj, čini se, slava nije udarila u glavu. Bila je veoma opuštena i pričljiva. A razgovaralo se o svemu, od novog albuma do njenog gostovanja u rijaliti šou programu iz kojeg je izašla kao pobednica, bogatija za nekoliko desetina hiljada evra i armijom obožavaoca.

Katarina kaže da sebe ne smatra zvezdom, već običnom osobom koja se eto našla na javnoj sceni, i kojoj uz pomoć ogromne podrške porodice, svoje matične kuće za koju radi i podrške fanova, ide baš onako kako treba. Zadovoljna je svojim statusom i nada se da će tako i ostati. Na žalost ne stiže da se odmori, bar ne onako kako bi to ona volela, ali se trudi da svaki slobodan momenat posveti sebi i voljenom Banetu.

Njeni fanovi koji su okupirali sajt www.svetplus.com i naše facebook profile najviše su se interesovali oko prvog albuma. Katarina kaže da još nije spremna da se upusti u tako zahtevan i skup projekat o kojem već duže vreme mašta, i da će tada biti najponosnija na sebe. Sačekaće fanovi još neko vreme dok se to ne realizuje.

O svom iskustvu sa imanja u Lisoviću, još uvek nerado govori. Još uvek joj suze krenu kada se seti tog vremena izolacije i odsutnosti porodice. Kaže da ne zna da li bi nešto promenila u svom ponašanju, da ponovo uđe, ali zna da joj je boravak tamo pokazao koliko ljudi mogu biti različiti. Još uvek je bole negativni komentari koje čita o sebi, ali je svesna da ne mogu svi da je vole.

Srećna je jer ima Baneta, sa kojim je u odličnim odnosima. Da li je to ono pravo, ostaje da se vidi. Još uvek ne zna da kuva, kaže da će naučiti, ali zato odlično štrika. Ovih dana je krenula u teretanu kako bi održala dobru liniju, što zbog posla, što zbog svog zdravlja koje je perfektno. Na kraju razgovora Katarina je pozdravila svoje fanove za koje kaže da ih nema mnogo ali da su odlično organizovani i podržavaju je sa ogromnom snagom, koja njoj i te kako znači.

Novinar: Sokol Vuk - Svet Plus
Foto: Svet Plus

Izvor Svet Plus

7 коментара:

  1. TO JE NASA KACA,PRELEPA,MNOGO JE LEPA BAREM MENI SA OVAKO MANJE SMINKE,PREZGODNA,PREPAMETNA,PREISKRENA MA SVA JE NAJBOLJA U SVEMU STO RADI...SAMO BIH IZDVOJILA RECENICU : OK JA SAM ZALJUBLJENA JA NJEGA VOLIM...
    A ARMIJA FANOVA TJ. MI SMO UVEK UZ TEBE KACA I RAZUMEMO TE I KAKO SAM RECE BEZUSLOVNO TE VOLIM A TO JE NAJ VAZNIJE <3

    ОдговориИзбриши
  2. Ma Kaća je super, oduŠevljava me svakim danom sve više, divna, ona i Bane su mi doneli toliko radosti u Životu a pogotovu Kaća, pokazala mi je da mozeš biti i zvezda a ostati tako prirodan, normalan, pozitivan i čistog srca. BRAVO ZA OBOJE

    ОдговориИзбриши
  3. ovo je ona kaca koju sam zagotivila na farmi.....i posle godinu dana pozitivan i iskren devojcurak :-))))

    ОдговориИзбриши
  4. Kada je Kaca rekla da nema puno fanova gde su to izvukli? Tu smo Kaca ......

    ОдговориИзбриши
  5. Bravo za Kacu. Mlada,lepa iskrena i duhovita. Svaka cast

    ОдговориИзбриши
  6. KACA,OSTANI TAKVA KAKVA JESI, JER SI BAS TAKVA OSVOJILA NASA SRCA!VOLIMO TE!!!

    ОдговориИзбриши
  7. NE PRESTAJEM DA TE VOLIM.MOZDA ME SE I SETIS.I DALJE SI ZA MENE NAJLEPSA.

    ОдговориИзбриши