5. 8. 2011.

STORY (30.5.2011) - Mi smo žrtve fatalne privlačnosti


Pevačica Katarina Živković i maneken Branislav Janković pričaju da je njihova veza skladna najviše zbog toga što su oboje potpuno različiti i ističu kako nije nemoguće da preko noći organizuju venčanje
Pobednica treće sezone rijaliti šou-programa Farma Katarina Živković (21) već pola godine uživa u ljubavi sa manekenom Branislavom Jankovićem (28) koji odnedavno radi i kao sportski menadžer u agenciji Soccerdramz.  Ljubav između poznatog para planula je tokom njihovog boravka na imanju u Lisoviću, a iako tvrde da su potpuno različiti, Kaća i Bane ne kriju da su jedno u drugom pronašli svoju savršenu polovinu i priznaju kako ne bi mogli da budu samo prijatelji. Mada još ne planiraju odlazak pred matičara, ne isključuju mogućnost da svoju svadbu organizuju preko noći. Iako se nedavno pojavila informacija da je njihova ljubav doživela brodolom, Katarina i Branislav apsolutno su sigurni u svoje emocije.

- Navikli smo na to da ljudi ne veruju kako smo zajedno. Iako se često piše o našim navodnim raskidima, mi do sada nismo imali nijednu ozbiljniju svađu. Bilo je uspona i padova, što je i normalno za mlade parove, ali nikada nesuglasica koje bi mogle da naruše naš odnos. Uživamo u našoj ljubavi i ne obaziremo se na loše komentare, a imamo tu sreću da smo jedno u drugom pronašli prave životne saputnike – govori Bane koji se slaže sa Katarinom u tvrdnji da su potpuno različiti.
- To što smo veoma različiti jeste i prednost naše veze. Imamo drugačije poglede na svet, a nedavno smo se kroz razgovor i zapitali kako smo uopšte i počeli da se zabavljamo. Čak su i nam i prijatelji potpuno različiti i volimo da kažemo kako smo mi kao minus i plus, non-stop se privlačimo. (Smeh) Ne pravimo planove i svaki dan nam je drugačiji, živimo od danas do sutra i takav ritam života najviše nam odgovara, pa me zato i ne bi čudilo ako našu svadbu jednog dana organizujemo za 24 sata – otkriva pevačica kojoj njen partner neretko priređuje romantična iznenađenja.
- Za razliku od Kaće koja nije romantična, ja s vremena na vreme umem da joj priredim neko iznenađenje. Ti sitni gestovi i znaci pažnje veoma su bitni za vezu. Imamo tu sreću da niko od nas dvoje nije posesivan i nemamo potrebu da se svakodnevno čujemo telefonom po nekoliko puta jer verujemo jedno drugom – priča maneken, dok Kaća priznaje da je njihova privlačnost fatalna.
- Sigurna sam da iako odlično funkcionišemo, nikada ne bismo mogli da budemo samo prijatelji. Uz ljubav, jedno drugom smo i najbolje društvo za provod. Nije nam lako kada smo razdvojeni, pa onda u šali kažem kako smo Bane i ja žrtve fatalne privlačnosti – govori Katarina, koja je uvek spremna da bude uz svog voljenog muškarca, pa čak i nedavno kada je bio akter jedne tuče. Tragovi borbe još su vidljivi na njegovom licu.
- Nije se dogodilo ništa strašno. Bila je to jedna neprijatna situacija, a u tuči sam zadobio i lakšu povredu u predelu levog oka, Ipak, o detaljima trenutno ne mogu da govorim. Inače, često smo Kaća i ja u epicentru različitih navodnih incidenata, pa se tako nedavno govorilo kako smo doživeli saobraćajnu nesreću. Ništa od toga nije tačno i nas dvoje živimo jednim normalnim životom – zaključuje Bane.
Piše: Danilo Mašojević

Нема коментара:

Постави коментар