5. 8. 2011.

PRVI ZAJEDNIČKI ZALAZAK SUNCA - STORY 18.7.2011.


Pevačica Katarina Živković priča kako joj je njen dečko, maneken Branislav Janković, od prvog dana odmora priređivao iznenađenja koja su joj boravak na Tenerifima učinila čarobnim
Svoju sedmomesečnu romansu pevačica Katarina Živković (22) i maneken i sportski menadžer Branislav Janković (28) dodatno su učvrstili prvim zajedničkim odmorom koji su proveli na Tenerifima. Sve ono o čemu su maštali kada su se 2. jula uputili na ovu rajsku destinaciju, to im se tokom desetodnevnog letovanja i ostvarilo. Svakodnevno su jedno drugom maksimalno posvećivali pažnju, pa su po povratku u Beograd još više postali sigurni u svoju ljubav. Bane je dokazao da je pravi romantični džentlmen koji je svojoj dragoj priređivao brojna iznenađenja, počevši od prvog dana odmora kada joj je bio rođendan.

- Odmor smo počeli 2. jula, baš na Katarinin rođendan koji smo proslavili čim smo stigli na Tenerife, tačnije u mesto Las Amerikas koje je bilo naša baza tokom odmora. Na ovoj rajskoj destinaciji proveli smo deset neverovatnih dana, a bili smo smešteni u apartmanu koji se nalazio u okviru bajkovitog kompleksa sačinjenog od brojnih bazena, plaža i barova. Dane smo uglavnom provodili odmarajući se i uživajući na suncu. Skoro svakodnevno išli smo i na različite izlete, bili smo na krstarenju, posmatrali delfine i džinovske kornjače, a ceo jedan dan se proveli smo uživajući u akva parku – prepričava Bane ne skrivajući sreću što je konačno odmor podelilo sa devojkom.
- Ovo je Banetovo i moje prvo zajedničko letovanje, a ujedno i prvi odmor nakon izlaska sa Farme, tako da smo u njemu zaista uživali. Imali smo priliku da se posvetimo jedno drugom, a telefon gotovo da nismo koristili, pa smo sve vreme provodili u dugim razgovorima prisećajući se zajedničkih dogodovština. Inače, Baneta sam u potpunosti upoznala u poslednjih sedam meseci i zajedno odlično funkcionišemo.

Bane je, za razliku od mene, veoma romantičan pa je uživao u tome da me iznenađuje raznim sitnicama. Ovaj odmor je zaista bio prilika da još više rasplamsamo naše strasti i emocije – kaže Katarina, dok Bane još pamti miris mora kraj kojeg su provodili sve vreme odmora.
- Večeri smo najčešće provodili na terasi našeg apartmana s koje se pruža čarobni pogled na Atlantski okean i bajkoviti zalazak sunca – ističe Bane, koji je tokom odmora na Tenerifima imao i mali radni zadatak tokom snimanja novog spota Ljubav za novu numeru svoje devojke.
- Snimanje je trajalo ceo jedan dan, od jutra do zalaska sunca. S obzirom na to da je non-stop duvao vetar, nismo ni primetili da smo izgoreli na pa smo nakon snimanja bili crveni kao rakovi. (Smeh) Spojili smo lepo i korisno, a Banetu je pripala uloga manekenka u mom novom video- materijalu za koji je bio zadužen Aleš Belak, jedan od najpoznatijih snimatelja u Evropi– zaključuje Katarina.
Piše: Danilo Mašojević

Нема коментара:

Постави коментар