27.09.2011.

Gostovanje na Radiju Svet Plus - SVET PLUS, 27.09.2011.


Počela je nova sezona emisije "VIP Špajz" na radiju Svet Plus. I ove godine ugostićemo fantastične ličnosti sa domaće scene. Sezonu je otvorila Katarina Živković, zvezda Granda i pobednica poslednje "Farme".
Bilo je zanimljivo razgovarati sa ovom mladom devojkom kojoj, čini se, slava nije udarila u glavu. Bila je veoma opuštena i pričljiva. A razgovaralo se o svemu, od novog albuma do njenog gostovanja u rijaliti šou programu iz kojeg je izašla kao pobednica, bogatija za nekoliko desetina hiljada evra i armijom obožavaoca.

15.09.2011.

"Rastužim se kada čujem neki trač o sebi!" - PULS, 15.9.2011.


Mlada pevačica "Granda" i pobednica "Farme", vlasnica 100 000 evra, temperamentna Leskovčanka Katarina Živković, na intervju za "Puls" stigla je direktno s važnog sastanka s direktorima "Granda". Letu je kraj, počinje posao...Ona ima novu pesmu "Ljubav", sprema promociju spota.
Kako je prošao sastanak?
- Sastanak je bio oko mog posla. Trudim se da razgovaram i s Popovicem i sa Žikom, jer su oni profesionalci i znaju šta je najpametnije za mene.

02.09.2011.

Katarina Živković na "Roštiljijadi" u rodnom Leskovcu!

Zbog "Roštiljijade" Kaća je boravila u svom rodnom gradu nekoliko dana, dovoljno da "napuni baterije" sa svojim najbližima. Između ostalog uživala je i u vožnji rolera po dvorištu škole koja se nalazi u blizini stana njenih roditelja. Malo je, po sopstvenom priznanju, bežala od fotografa, ali nije uspela, jer smo došli u posed nekih fotografija koje Vam darujemo! Kaća na "Roštiljijadi" neće imati nastupe, već će uživati u nadaleko čuvenom roštilju! Potrudiće se da ispuni obećanje koje je dala roditeljima i najbližim prijateljima kako će ih voditi na ručkove i večere sve dok se manifestacija ne završi. 
Pogledajte par novih fotkica iz Leskovca...Kaća sa majkom i prelepom malom sestričinom!

Autor: Katarina Zivkovic BLOG TEAM